Filosoof wordt elegant Pillows


Hotel De Filosoof gaat meer dan een half jaar dicht. Deze locatie wordt omgetoverd tot een mooi en elegant onderkomen dat de naam Pillows gaat dragen. Pillows is een merk van de Nederlandse keten Sandton. Nog meer hotels gaan deze transformatie ondergaan meldt de directeur van Sandton.

Op 1 november 2015 heeft het legendarische hotel De Filosoof in Amsterdam de deuren gesloten, om medio 2016 geheel vernieuwd als eerste Pillows hotel in Amsterdam weer open te gaan. Sandton Hotels, eigenaar van De Filosoof, geeft hiermee haar visitekaartje af voor het vernieuwde concept Pillows.

“Met dit merk willen we ons de komende jaren onderscheiden met elegante (stads)hotels,” zegt Sandton oprichter en directeur Rogier Braakman. Pillows staat voor tijdloze ingetogen luxe, warmte en comfort, een ongedwongen sfeer en ‘peaceful haven’ om te onthaasten in een drukke omgeving.

De bestaande Pillows hotels in Zwolle en Brussel worden de komende periode volgens het vernieuwde concept aangepast. Voor andere Sandton Hotels ligt de transitie naar Pillows in het verschiet.