Nieuwe attractie: Stap bij Duinrell in je stuntvliegtuig

Met dank aan Duinrell voor de artist impression.

Lekker stunten met een vliegtuig. Wie wil dat nou niet? Attractiepark Duinrell bouwt op dit moment hun jongste attractie met de mooie naam Wild Wings. Je stapt in een van de 12 vliegtuigen en je gaat stevig tot zelfs hard in het rond. Leuk voor stoere jongens en meiden maar vast en zeker ook voor de papa’s en mama’s. Je moet nog even wachten Wild Wings gaat open op 21 april 2016.

Vandaag hield het attractiepark een presentatie over Wild Wings. Eigenlijk is er nog niets te zien, slechts een paar grijze betonnen muren die als basis wordt opgericht voor de molen waar straks de 12 vliegtuigen aan hangen.

Stuntvlieger worden?
Maar na 21 april heeft het zeker de potentie tot een succesnummer. De entree wordt versierd met een heus vliegtuig. Rondom wordt ruimte vrijgehouden zodat familie kan genieten van de ride die de anderen maken. En dat kan voor je gevoel dicht bij stuntvliegen komen.

En roll…
De grootste truc van Wild Wings is dat je zelf via een knop je vliegtuig om de lengteas kunt laten draaien. Je wordt door de molen in het rond geslingerd en meteen daarbij kun jij een roll maken, zo heet dat in de wereld van aerobatics, waar ze het thema van hebben afgekeken. Duinrell investeert 2,5 miljoen euro om je deze vliegervaring te geven.

Vliegen met g-krachten
Je vliegt stevig in het rond. Maximaal krijg je 2,7 g-krachten te verwerken. Het is door de dubbele draai nog best een attractie die spannend is en die enige moed vraagt om als in een echt stuntvliegtuig veel rolls in te zetten. Veel plezier straks in Duinrell dit voorjaar.