Bloemenshow Keukenhof met paasdagen een kinderparadijs

Foto: Keukenhof

Met een roofvogelshow, een schmink hoek, marching bands en een rondspringende paashaas verandert Keukenhof tijdens de paasdagen in 2016 in een heus kinderparadijs. Waar ouders genieten van de bloeiende pracht in de bloemenshows en tuin, lopen kinderen glimlachend achter de paashaas aan. Gelukkig kunnen de ouders veel inspiratie opdoen voor de eigen tuin of voor bloemen in huis. Hierdoor hebben alle gezinsleden plezier aan de Keukenhof met Pasen.

Bloemen overal
Tijdens het paasweekend veroveren niet alleen de inspiratietuinen, historische tuin en Tulpomania tentoonstelling het hart van jong en oud; Keukenhof telt van 25 tot en met 28 maart veel prachtige bloemenshows.

In het Beatrix Paviljoen vertoeft de ‘Fashionable Orchid Show’. Met orchideeën bewerkte kunstwerken, onder andere uit handen van de befaamde couturier Ronald Kolk, staan hier tentoon. Daarna is het genieten van de tulpen, hyacinten, heesters en lelies in het Oranje Nassau Paviljoen en het Willem-Alexander Paviljoen. Keukenhof is meer dan bloemen kijken.

Spannende roofvogelshow
Naast de speciale paasactiviteiten voor kinderen – een roofvogelshow met rondvliegende valken, uilen, buizerds en arenden, een schmink-tafel, live muziek en een paashaas op Eerste en Tweede Paasdag – is er het hele seizoen een gratis speurtocht te volgen door het park, af te halen bij de informatiebalie. Kinderen leren tijdens deze indrukwekkende tocht over het belang en de historie van de bolbloem.

Spelen voor de allerkleinsten
Centraal in het park liggen de kinderboerderij, de doolhof en een speeltuin waar kinderen kunnen zwieren aan de kabelbaan. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin en het huis van nijntje. Na de vele indrukken en het klimmen en klauteren, kan de hele familie de honger stillen in het nabije poffertjesrestaurant; een perfect einde van de dag.

Voor openingstijden en tickets zie de site van Keukenhof.