Sensation wordt zwart en wit


Bij dance spektakel Senstation hoort de kleur wit. Daar is het beroemd mee geworden. Niet dit jaar, als je een ticket koopt staat daarop je dress code. Dat is dit jaar wit of zwart. Om de kleuren alvast onder de aandacht te brengen werden een paar BN’ers in de nieuwe kleuren, beide, op de foto gezet.

Eenmalig anders
In de A'DAM Lookout zijn negen unieke 'Angels and Demons' kunstwerken onthuld van onder andere Kim Feenstra, Valerio Zeno, Oscar Aerts en Fajah Lourens. Deze kunstwerken waren alleen vanavond door een select gezelschap te bezichtigen. De expositie vormt de kick-off van de nieuwe show van Sensation op 2 juli in de Amsterdam ArenA. Dit jaar wordt er met het Angels and Demons thema eenmalig gebroken met de strikt witte dresscode en krijgen bezoekers een ticket met een zwarte óf een witte dresscode toegewezen.

Fotograaf Reinier van der Aart: "Ik heb foto's gemaakt van individuen. Ik vind het heel mooi om te zien hoe met de lenticulaire druktechniek die gebruikt is, in één foto verbeeld wordt hoe zelfs deze zachtaardige individuen een duiveltje kunnen worden."

De laatste kaarten van de wereldpremière van 'Angels and Demons' zijn nog in de verkoop.