Zomerfeest 2016 in Efteling

Foto’s: Efteling

Het is altijd wel een dure dag uit maar je kunt ook veel zien en beleven bij de Efteling. Het pretpark maakte zijn programma voor de zomer bekend. Loop even langs Pinokkio en geniet van veel entertainment. Daar is de Efteling goed in bij de zomerprogrammering.

Tijdens de zwoele maanden, daar hoopt het park op, in juli en augustus 2016 is het extra lang genieten in de Efteling met spannende attracties en verfrissend entertainment. Het park is dan elke dag tot 20.00 uur open, op zaterdagen zelfs tot middernacht. Veel tijd dus om op zoek te gaan naar de nieuwe Sprookjesbosbewoner Pinokkio of een duik te maken in dive-coaster Baron 1898.

9 en 9
Op de negen zaterdagen (tijdens het Negen Pleinen Festijn) hebben bezoekers tot middernacht om zich te laten betoveren door swingende muzikanten, spectaculaire acts en internationaal straattheater. Op negen pleinen ontstaat ’s avonds een zinderend sfeertje met bijzonder live-entertainment voor jong en oud. Actuele informatie is te vinden op efteling.com/zomer.

Speelweide swingend terras
De Speelweide wordt deze zomer omgetoverd tot een groot terras vol eten, drinken en op zaterdag swingende Efteling-muzikanten. En er komt op het plein bij de entree een heus pop-up restaurant te staan.

Negen maal tot middernacht
Op de negen zaterdagen 2, 9, 16, 23, 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus is de Efteling geopend tot middernacht. Alle attracties zijn geopend en het Sprookjesbos is feeëriek verlicht. Op negen verschillende pleinen verdeeld over het hele park, kunnen parkbezoekers ’s avonds genieten van typisch Eftelings entertainment.

De vrije val bovenaan bij attractie Baron 1898

Twee extra pleinen
Ook zijn er twee nieuwe pleinen; het Stations Plein met muziek, internationaal straattheater en een echte barbier en het Vliegende Hollander Plein met betoverende, levende standbeelden. Op de andere pleinen kijken bezoekers naar wervelende live optredens van meer dan honderd muzikanten, acrobaten en performers. Van een swingend Zuid-Amerikaans feestje tot een schlagerfestijn en van de verhalen van Klaas Vaak tot het Efteling Meezingfestijn.
Bekijk het programma.

Holland10©