Over Holland10

Ons mooie kleine Nederland. Compact, rijk aan natuur en de leukste steden binnen handbereik; wat wil je nog meer. Nederland is een perfect land voor een dagje er op uit of je eigen land ontdekken in een weekendje weg. Holland10.nl geeft je inspiratie om al die leuke trips te maken. Volg Holland10.nl en ga vaak op stap.

10x reden
Waar staat die 10 dan voor? Heel makkelijk, voor je het weet heb je zo 10 redenen bij elkaar om in Nederland een weekendje weg te boeken.

10 het rapportcijfer
De 10 staat – misschien een beetje overdreven – voor het rapportcijfer 10. Er valt best wat te verbeteren aan het toeristisch aanbod in eigen land maar je kunt ongelooflijk veel doen en veel beleven in een korte tijd.

12x dagje uit of weekendje weg
Pak minstens een dagje uit per maand om weer bij te tanken van werkstress of andere drukte. Nederland laadt je accu weer op. Even vrije tijd en Nederland weer vanuit een heel ander perspectief ontdekken, geeft je het gevoel van een mini-vakantie. Heerlijk even uitwaaien aan de kust. Of een combinatie maken in cultuur en tentoonstellingen. Op deze site vind je de inspiratie voor jouw break.

Anno 2011
In gedachten bestond Holland10 al veel langer maar op 9 maart 2011 was het zover: de start van Holland10.nl. Help mee en maak ons netwerk aan lezers groter. Geef deze site door aan je familie en vrienden.

Holland10.nl > je leukste weekendtips