Jouw huis op het strand?

Impressies: Landal Green Parks

In februari 2016 zijn de strandhuizen zichtbaar van Landal bij Hoek van Holland. Deze eerste serie van 20 huizen krijgt de naam Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. Bijzonder is de locatie, tussen de Nieuwe Waterweg en de Strandboulevard. De twintig luxe 4- tot 6-persoons-beach-villa´s worden geplaatst op het strand aan de voet van de duinen. Landal is hiermee de grootste aanbieder van strandhuizen in Nederland.

De eerste 20 beach villa’s worden nu geplaatst, later zullen er in totaal 74 op het strand bij Hoek van Holland staan. Uniek is dat ze 365 dagen per jaar te boeken zijn. Het bedrijf noemt dit uniek omdat de strandhuizen van dit bedrijf bij Julianadorp iedere winter afgebroken worden. Het is nog maar de vraag of alle bezoekers van Hoek van Holland blij zijn met deze huizen. De huizen zijn twee verdiepingen hoog, stevig zichtbaar op het strand.

Onopvallend maken
Omdat de beach villa’s op het strand staan is er gekozen voor kleuren die zoveel mogelijk opgaan in het landschap. Daarom krijgen de huizen ook een groen begroeid dak. De beach-villa’s zijn van alle luxe voorzien, vanuit de woonkamer hebben gasten een prachtig uitzicht op het strand, over de zee en de Nieuwe Waterweg.

Strand en stad
Gasten die hun strandverblijf willen onderbreken met een uitstapje naar een boeiende stad, kunnen kiezen uit het dichtbij gelegen Delft (21 kilometer), Den Haag (21 kilometer) of Rotterdam (33 kilometer). De regio biedt volop mogelijkheden voor activiteiten; van de bijzondere markthallen in het bruisende centrum van Rotterdam of Diergaarde Blijdorp tot cultuur snuiven in Delft of winkelen in Hofstad Den Haag.