Wigwam wordt luxer in Slagharen


Een weekendje pret in de attracties en zwembaden van Slagharen is altijd leuk. Het werd tijd dat de wigwam accommodaties zouden veranderen. De meeste mensen vinden het toch niet zo fijn meer om naar het toiletblok te stappen. Daarom past het pretpark alle wigwams aan. Deze krijgen allemaal een eigen wc en keuken. Het park past nog meer accommodaties aan.

Na de investering van bijna zeven miljoen euro in het Mexicaanse waterpark Aqua Mexicana aan het begin van 2015, gaat Attractie- & Vakantiepark Slagharen de komende winter drie miljoen euro besteden aan het verbeteren en vervanging van 199 accommodaties.

Wigwam krijgt eigen keuken en toilet
In de winter van 2015 / 2016 worden 115 Arizona huisjes gerenoveerd en 84 Wigwam tenten vervangen door luxe Wigwams met een eigen keuken en toiletvoorziening. Alle units bieden ruimte aan twee volwassenen en vier kinderen. Naast de kwaliteitsverbetering van de units wordt ook veel aandacht besteed aan de beleving, tenslotte staat Slagharen voor het gevoel van het Wilde Westen. Op 18 maart 2016, als het park weer open gaat, worden de nieuwe accommodaties in gebruik genomen.

Dekker: kwaliteit en thematisering
Directeur Wouter Dekkers: “De nieuwe accommodaties zijn bij oplevering niet alleen op het gewenste kwaliteitsniveau, maar dragen door haar thematisering ook bij aan de beleving die wij de gast mee willen geven.”