Betere BoerenBed verbetert HeerenBoer Tent en presenteert 10 persoons tent

Foto's: Betere Boerenbed

Het Betere Boerenbed, ooit in Nederland begonnen met enkele grote tenten bij een boer. Inmiddels een internationaal bedrijf en onder meer te vinden in Engeland en Duitsland. Betere Boerenbed merkt dat we met z’n allen steeds vaker met grotere groepen willen slapen. Daarom komt ook in Nederland de 10 persoons tent en wordt de HeerenBoer Tent van meer luxe voorzien.

Je ziet het om je heen. Groepen van je sportvereniging, of met twee families op stap. Voor je het weet heb je zomaar 8 of 10 slaapplaatsen nodig. Die ontwikkeling in de maatschappij merkte ook dit vertrouwde merk dat op een bijzondere manier slapen bij de boer aanbiedt. Daarom twee grote veranderingen.

1) De 10 persoonstent
Twee grote tweepersoonsbedden, twee stapelbedden en een BoerenBedstee voor twee kinderen. De 10 Persoons Tent zal dit jaar worden geplaatst bij kampeerboeren De Lange Weide in Dwingeloo, Het Wesselink in Schalkhaar en De Groene Hoeve in Wijdenes. Door de uitzonderlijke omvang en de indeling is deze ruime tent geschikt voor een grote familie of een groep vrienden die er even lekker tussen uit willen voor een vakantie of een weekend weg. Kortom, een leuke ervaring in onthaasten en vooral te genieten met elkaar.

2) Upgrade HeerenBoer Tent en luifel
“Om een maximaal comfort aan onze vakantiegangers te bieden worden de op hout gestookte vuurtjes bij de douche vervangen door een gasboiler. Zo zijn de gasten altijd verzekerd van een heerlijke warme douche”, meldt het bedrijf. Dat werd tijd, met zulke groepen kun je niet meer wachten op dat idyllische houten vuurtje. Alhoewel, dat heeft ook z’n charme. Nu kun je in ieder geval douchen wanneer je wilt.

Nog een fijne uitbreiding doordat je toch meer buiten leeft. Alle HeerenBoer Tenten worden verlengd met een houten terras met luifel. Naar verwachting zullen deze innovaties afgerond zijn per juli 2016.