Lost Gravity in Walibi met keiharde eerste drop

Foto: Walibi

Het lijkt wel een vrij val met kurkentrekker erin. Zo ga je vanuit de achtbaan Los Gravity in Walibi voor het eerst naar beneden. Dan ben je zeker nog niet klaar. Houd je van achtbanen dan vind je deze relatief korte ride leuk en kom je heel vaak schuin en op je kop door de lucht. Lost Gravity, de naam was al langer bekend en maakt het gevoel van de achtbaan helemaal waar. Zeker als je in een van de stoelen aan de zijkant zit, je vliegt en draait rond.

De massaal aanwezige gasten werden gisteren getrakteerd op een bijzondere openingsshow waar ook Mr. Polska onderdeel van uitmaakte. Met zijn speciaal voor Lost Gravity uitgebrachte single Move Up (Lost Gravity) gaf hij het startschot om jezelf te verliezen in deze unieke achtbaan experience in Nederland. Vandaag is de achtbaan voor het publiek open.

Na het optreden van Mr. Polska werd gister de eerste rit gelanceerd. De reacties vanuit het publiek waren zoals je die bij een stevige achtbaan verwacht. “Die eerste drop, die is echt zo waanzinnig! Maar daarna… niet normaal wat een verrassende bochten die baan heeft”, aldus een van de bezoekers.
 

Verstoorde zwaartekracht
Na maanden van speculeren vielen voor veel fans alle puzzelstukjes op hun plek. Wanneer je het gebied rondom Lost Gravity betreedt, waan je jezelf in een hele aparte wereld waar niets meer is wat het lijkt. Door de inslag van een komeet is de zwaartekracht verstoord, onder is boven en boven is onder. Dit is op bijzondere wijze zichtbaar gemaakt in het gebied rondom de achtbaan door stoelen die als het ware op het plafond staan en liftschachten die totaal de verkeerde kant op lijken te gaan.

Tot 30 oktober 2016 open
Walibi Holland is dit seizoen van 24 maart tot 30 oktober open. Naast Lost Gravity staan er weer verschillende festivals gepland die een bezoek aan het attractiepark een extra dimensie geven. In de zomermaanden staan onder andere Out of Control en het zomerfestival Summer Vibez op het programma. In oktober vindt het beruchte Halloween Fright Nights weer plaats.

Check voor de exacte openingstijden www.walibi.nl