In de Chute een vrije val maken

Foto: Drievliet

Een leuk klein familiepark, dat is Drievliet in Den Haag. Dat is echt een heel ander beeld dan het groots opgezette Duinrell dat verderop bij Wassenaar bij de duinen ligt. Drievliet heeft vandaag twee attracties geopend. Het is een Tijdmachine en de Chute. Niet heel groot maar wel spannend, zeker voor kinderen.

Trappen
In de interactieve Tijdmachine kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je tijdmachine gaat.

Snel naar boven of beneden
In de familietoren Chute kan een vrije val gemaakt worden vanaf 13 meter hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top. Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de toren heen.

Piraten Zomerspektakel Show
Voor het seizoen van 2016, Drievliet is niet het hele jaar open, biedt Drievliet van 17 juli t/m 21 augustus de Piraten Zomerspektakel Show. Het podium van het Parktheater is ingericht voor de kunsten van de piraten Machtige Marinus, Jumping Jimmy en Pittige Puck. Zij strijden tijdens deze kleurrijke show vol humor, acrobatiek en interactie voor kapitein van het piratenschip. Uiteindelijk bepalen de piraten dat geen van hen geschikt is voor het kapiteinschap en dat iemand uit het publiek de ‘kapitein van de dag’ zal worden. Aanvang van de show is 14.00 uur.

Bij de opening was het een natte dag. Gelukkig kun je dan in Drievliet nog altijd de bioscoop induiken. Daar draait de leuke animatiefilm The lost world.

Familiepark Drievliet is dagelijks geopend t/m 4 september 2016. Daarna de weekeinden van september en oktober, Prinsjesdag en tijdens de herfstvakantie.
De toegangsprijs bedraagt € 21,50 per persoon. Online kaarten zijn verkrijgbaar voor € 19,50 per persoon. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s-Gravenmade te Den Haag.