Wereldberoemde stuntman deze zomer in Toverland

Foto: Toverland

Hij kleedt zich als een clown en is zo enthousiast als een jonge hond. Achter die schijn gaat de werkelijkheid van een keihard getrainde stuntman. Zijn naam: Bello Nock. Hij laat deze zomer huiveringwekkende stunts zien in attractiepark Toverland. Dat is met een goede reden, dit attractiepark bestaat deze zomer al weer 15 jaar.

Als je haar maar goed zit
De show is dagelijks te zien van 9 juli tot en met 27 augustus 2016. Bello Nock is een echte rasartiest, die gekenmerkt wordt door zijn handelsmerk, het rechtopstaande haar. Hij schuwt niets, tart de zwaartekracht en balanceert op grote hoogtes. Hij traint dagelijks hard om deze stunts te beheersen.

Bello staat al sinds zijn derde levensjaar op de planken en is voor zijn betoverende shows onderscheiden met de Clown d’Or van het Internationaal Circusfestival van Monte Carlo.

“Met Bello Nock bieden we deze zomer aan al onze gasten een stoere en onderscheidende act. Deze spectaculaire show voor alle leeftijden tovert werkelijk een glimlach op ieders gezicht. Hier word ik nu echt gelukkig van”, aldus Pieter Huijsmans, commercieel directeur Attractiepark Toverland.

Stuntshow voor de hele familie
Voor Toverland heeft Bello een show voor de hele familie. Vol humor, spanning en wonderlijke stunts. Zo klimt Bello met ogenschijnlijk gemak naar 25 meter hoogte en balanceert hij in het indrukwekkende Wheel of Wonder. Zijn motto is: “Het enige wat je nodig hebt, is slechts het puntje van je stoel”.

Het wordt hard werken voor Bello. De zomershow Bello Nock – World’s Greatest Comic Daredevil wordt dagelijks drie keer opgevoerd van zaterdag 9 juli t/m zaterdag 27 augustus 2016.

Meer informatie over Bello Nock in Attractiepark Toverland is te vinden op: http://toverland.nl/bello-nock/