Piraten in Drievliet hebben een kapitein nodig

Foto: Drievliet
Laat de piraten van de zomershow in het kleine attractiepark Drievliet maar slingeren en brullen. De kinderen merken al snel dat ze niet zo gevaarlijk zijn maar wel leuke acties uithalen. Maar ja, piraten zonder leider dat wordt natuurlijk niks. Gelukkig is er meestal veel publiek en daar zit vast een potentiële kapitein tussen. Een leuke 2016 zomershow.

Blikkerende zwaarden en stoere praat
Bezoekers van Familiepark Drievliet in Den Haag kunnen nog tot en met 21 augustus 2016 dagelijks genieten van de Piraten Zomerspektakel Show. Het podium van het Parktheater is ingericht voor de kunsten van de piraten Machtige Marinus, Jumping Jimmy en Pittige Puck. Zij strijden tijdens deze kleurrijke show vol humor, acrobatiek en interactie voor  kapitein van het piratenschip.
Uiteindelijk bepalen de piraten dat geen van hen geschikt is voor het kapiteinschap en dat iemand uit het publiek de ‘kapitein van de dag’ zal gaan worden. Aanvang van de show is 14.00 uur.

De show is, net als alle grote attracties van Drievliet, bij de toegangsprijs van
€ 21,50 per persoon inbegrepen (online € 19,50 p.p.). Drievliet is nog dagelijks geopend tot en met 4 september 2016. Daarna de weekeinden van september en oktober, Prinsjesdag en tijdens de herfstvakantie. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s-Gravenmade te Den Haag.