Kleinere attractieparken bieden voordelig tarief 2018Even geen zin om in de lange rijen te staan bij de grote attractieparken deze zomer? Deze parken bieden veel maar zijn ook wel eens té hectisch voor een ontspannen dag weg. Nederland kent veel kleinere attractieparken en dat is altijd leuk voor een dag of een dagdeel genieten met je gezin. Enkele van die parken bieden nu zomers voordeel.

Het Amusementspark Tivoli bij Nijmegen meldt dat het kleine attractiepark een voordelig Vakantieabonnement biedt waarmee je van 7 juli t/m 28 oktober 2018 onbeperkt kunt genieten van alle attracties, speeltoestellen, entertainment en gezelligheid.

Korting bij andere parken
Bovendien krijg je met je Vakantieabonnement ook nog vele extra's zoals korting op diverse pretparken zoals Avonturenpark Hellendoorn, Julianatoren, Plopsa, BillyBird Park Hemelrijk, Monkey Town Wijchen, DippieDoe Attractiepark en Linneaushof en dierentuinen zoals Avifauna en Zooparc Overloon. Als je parken deze zomer wilt combineren kan het aanbod interessant zijn. Houd voor daarom de acties van deze parken in de gaten.

Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi, de mascottes van Tivoli dagelijks in het park te vinden voor de feestshow ‘Hoera, Tivoli 60 jaar!’. Meet & Greet is altijd leuk voor een paar foto’s. Je kunt je regelmatig laten schminken en verder zal het hele seizoen bol staan van leuk entertainment zoals Tivoli’s Zomercarnaval en Happy Halloween.

Voordelig Vakantieabonnement 2018
Je koopt je Vakantieabonnement al voor € 32,50 p.p. (i.p.v. € 45,00) en het Vakantieabonnement gezin voor slechts € 105,00 per gezin (i.p.v. € 155,00). De kaarten zijn online of aan de kassa van het park te verkrijgen.

Kijk voor meer informatie over abonnementen en online tickets met korting op www.parktivoli.nl

Foto: Tivoli