STAN&CO ook in Zeist


Vrijdag 6 juli opent restaurant STAN&CO de deuren in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist. Na Utrecht en Arnhem wordt Zeist de derde STAN&CO locatie.

Met 160 zitplaatsen binnen en 165 zitplaatsen op het terras is deze versie groots in de aanpak van ‘Food, drinks, friends’. Zeven dagen per week kun je terecht in het compleet gerenoveerde historische pand op de hoek van de Steynlaan en de Antonlaan.

STAN&CO is zeven dagen per week geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Ook deze nieuwe vestiging biedt mogelijkheden voor heel veel momenten: bagels, broodjes, soepen en salades, 20 open wijnen, borrels en bites, uitgebreide lunch en diner gerechten, steaks van de Josper grill en nog meer. Er is ook een grote chef’s table waar de chefs gerechten bereiden voor de ogen van de gast. Er is een relaxte zithoek, een grote leestafel, een grote centrale bar voor cocktails en borrels, en een DJ elke vrijdag- en zaterdagavond.
STAN&CO verwacht van alles: terraspubliek, zakenlunchers, vegetariërs, wielrenners, wandelaars, ouders met kids, borrelaars, eetclubjes, uitgaanspubliek en vaste (graag geziene) gasten.

Website:                          
www.stan-co.nl
Reserveren:                     
https://stan-co.nl/home-zeist /
Foto: STAN&CO