Vies maar wel leuk, Viespeukdagen bij AquaZoo en Dierenrijk


Alle viespeuken in Friesland, Brabant en daarbuiten opgelet! In AquaZoo bij Leeuwarden en in Dierenrijk bij Eindhoven, kunnen kinderen tijdens de Viespeukdagen op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 voor lekker vieze activiteiten doen zoals glibberen over een modderbaan, poep herkennen en spugen als een lama. Bij Dierenrijk kan dat nog een dagje extra.

De Viespeukdagen zijn niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam en daar hebben de kleine dierenparken gelijk in. Maar je mag ook veel doen en al die actie maakt het leuk voor de kids. Zo komen bezoekers in het park de meest vieze feitjes over verschillende dieren tegen en worden ze uitgedaagd te raden welke poep bij welk dier hoort.

Vieze activiteiten tijdens Viespeukdagen AquaZoo
Tijdens de viespeukdagen kunnen bezoekers allerlei leuke activiteiten doen in het park:
- Glibberen over de modderbaan.
- Griezelen in de Griezelgrot.
- Welk dier poept wat?
- Spugen als een lama.
- Rennen over het kruiwagenparcours.
- Je eigen keutel kneden.

Als ouder kun je maar beter wat extra kleren meenemen.

Naar de website van AquaZoo.

Dierenrijk: ook op vrijdag 13e Viespeukdag
Voor Dierenrijk gelden andere dagen: Kinderen kunnen in het weekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli lekker vies worden tijdens verschillende activiteiten zoals olifantendrollen stapelen, wc-borstel werpen en klepel hangen boven een modderbak.

Kinderwasstraat
Om alle vieze kinderen aan het eind van hun dag weer een beetje op te poetsen is er een speciale kinderwasstraat. Kinderen die naar de Viespeukdagen komen kunnen natuurlijk wel het beste hun oudste kleren aantrekken!

Foto: Dierenrijk

Naar de website van Dierenrijk.