Stevig op pad


25 juni 2020 - Deze schoen oogt goed afgewerkt en dat is fijn als je veel kilometers maakt in leuke steden en fraaie natuur. Grisport brengt de Walker Low op de markt. Verwacht geen flitsende schoen maar wel degelijk materiaal.

Voor stedentrips, bos- en strandwandelingen is een lage, lichtgewicht wandelschoen een fijne keuze. De nieuwe Grisport Walker Low is hiervoor geschikt, ook voor tochten over lichtglooiend terrein. De schoen biedt een uitstekende demping en stabiliteit en zorgt voor een goede afwikkeling van de voet. Kortom, dat past goed bij het Nederlands landschap en de steden.

Droog en nat: grip
De Walker Low is een schoen uit de Walking collectie van Grisport. Hij is uitgevoerd met een Vibram Evolution zool die veel grip heeft op zowel droge als natte ondergrond. Vibram levert doorgaans stevige zolen die lang meegaan. Het buigpunt ligt vanzelfsprekend midden onder de voorvoet voor een natuurlijke pas.  De schoen hebben we niet zelf getest, we gaan in dit artikel af op de informatie van de fabrikant.

Handig en hygiënisch zijn de losse, antibacteriële inlegzolen die je na het wandelen uit de schoen haalt om te ventileren.

Handig: soepel glijdende veters
De stabiele Walker Low heeft een mooie afwerking en goede pasvorm voor normale voeten. Rond de enkels is de schoen zacht gepolsterd voor extra comfort. De veters glijden soepel door de veterogen waardoor je de schoen snel aantrekt en strikt. Dat is fijn bij bijvoorbeeld pauzes waarbij even de schoenen uitgaan. Een stoere stootrand op de neus biedt de nodige bescherming.De schoen ademt uitstekend dankzij het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de schoen is verwerkt. Verder is de wandelschoen voorzien van het R-system, een sterke, van nylon gemaakte brug tussen hak en voorvoet, die zorgt voor maximale stabiliteit. Ga voor meer informatie naar de vernieuwde website van Grisport.

Net geen 130 euro
De Grisport Walker Low is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops. In de kleuren Bruin, Zwart, Antraciet en Blauw. Consumentenadviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl